Kick baby brpa week

Biasa baby kick brpa minggu yaa sbb da 22w2d belum rasa lgi kick baby #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

14 Các câu trả lời

Saya ank first dlm 18 or 19 sis .. jgn risau maybe bby kick tp slow rase cm angin2 nnti inshaAllah dlm 25w keatas bby kick kuat skit .. kdg2 bby kick tp kita bz n x prsan .. klau kita relax kita rehat nak2 lg tgh mlm kita akn rase dia kick .. sy ad baca klau bby girl slow skit kick dia mnja2 klau bby boy ganas skit kick dia .. tp x sure depend pd bby .. kadg2 kita x rase tp bila scan nmpk bby aktif je menendang .. 😘

Misi kt kk marah knp tk rase lg bby kick. Kite ni mane la thu sgt first mom . Dia pn tk ajar apa semua . Sdgkn bru 22w . Ada gk mcm kick halus,tp kite confius gn angin kt perut kdg2 😭 sedih kena marah mcm tu . Balik rase bby kick tp halus2 je . Kt kwsn ari2

Biasanya 22 minggu ke atas dah rasa tapi depend jugak, ada cepat ada lambat. Nanti appointment klinik, nurse akan tanya ada rasa baby kick tak and nurse akan ajar macam mana nak kira baby kick. Awal2 ni biasanya kita akan keliru sama ada angin atau baby kick.

Start 28weeks yang kena start kira kick tu. Awak first baby kan? Sometimes ada yg dah rasa masa 20weeks, ada yg 22-23weeks. Depends kepada ketebalan perut jugak. InsyaAllah, soon akan rasa. Don worry ya mommy 😄

1y trước

Saya suka sis ni Tiap kali ada mommy2 bertanya dia jawab elok je , lepastu jawapan sis dpt legakan hati first mom mcm kami ni 🥺💕

Saya masa pregnant anak 1st pun lambat rasa.. 22 weeks and above kot baru rasa. Anak 2nd ni dpt rasa awl. Skang 23weeks dh mcm apa dh rasa dia. Terkejut kita di buat ya lasak kemain😅

sy baby dah masuk 20 weeks baru rse kick .. masa 18 tak rse lgsg .. mungkin kulit perut awak tebal .. jgn risau masuk 24 weeks ke atas ada la rasa kick tuh ..

sayapon kdg kdg jer rasa kdg mcm tkot sbb x de rasa tapi InshaAllah pikir baik baik sbb dh besarkan 21 minggu x sabae nk tggu dia timbul timbul tuh 😅

Sama sis..sy dah 20 weeks nak masuk 21weeks tapi belum rasa baby kick..risau jgk..doc dkt kk bgtaw maybe sbb perut tebal n 24 weeks nnti akan rs jgk baby kick

1y trước

Sya msuk 22week bru btul2 rasa bby kick tu pun xkuat sngat. Tpy happy sngt dpt rsa dia kick. Klau tido trlentang lgi la bby asyik kick je🥰

Sama saya nak masuk 22week jugak tp x dk rasa lg mungkin sbb perut tebal kot badan besar hehee in shaa allah ada nt dont worry ok mommy

sya 15week dh rasa bby kick...skrg dh 22week lg kuat dia kick..dlm 1 hri 6-7kli juga dia kick...time tdo tu lh dia suka kick...