Kick baby brpa week

Biasa baby kick brpa minggu yaa sbb da 22w2d belum rasa lgi kick baby #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

14 Các câu trả lời

saya pon 21 week ,kdng² ja rasa tapi konfius sama ada perut tngh meragam atau baby gerak sbb perut tebal & first mom 😂😂

sy bru rasa plbaby gerak 21 weeks,tpi tidak brapa kuat dia gerak,,,,kdg2 risau jg lah klu dia tidak gerak

Saya 22weeks baru pandai rasa, tapi macam keliru la sbb still lembut anr first time jadi ibu kan

saya 19weeks dh rasa baby kick and bgerak