Ada tak gugur tapi nak kantung tu turun sendiri ?

Biar kantung turun sendiri atau cuci? Tapi belum pasti memang gugur atau tak sebab belum jumpa pakar tapi dah bleeding

17 Các câu trả lời

Tolonglah pergi kecemasan.. bleeding bukan benda blh bw relax² sis. Penting utk selamatkan janin selagi boleh

2y trước

kantung nak jatuh kdg² ikut org sis.. biasanya mmg ambik masa. Dr akan scan blk tgk dh keluar semua x, keluar mcm ketulan (kosong/blh nmpk mcm bayi dlm tu). Kalau sakit sgt, dr akan buat d&c. Bergantung pd masa pemeriksaan tu

Sis dah berapa week? Sama la dgn situasi saya. Dr bg masa 2w utk tgk kantung sama ada turun atau tak

Kenapa dah bleeding tak nak jumpa doc cepat2? Mungkin doc boleh save lg baby tu

2y trước

Sbb awk tulis belum jumpa pakar. Kalau dah jumpa doctor, ikut doctor ckp apa, kalau mmg doctor kata takde rezeki doctor akan bgtahu next step, dan boleh refer doctor next akan mcm mana. Sbb lain org lain situasi, ada org refer scan kandungan tak membesar & tak boleh keluar sendiri doctor akan bg ubat & kalau tak keluar jgk nanti perlu under op utk cuci. Dan kalau ada org doctor scan dh nampak kandungan ke bawah & how is the bleeding then doctor akan verify if akan keluar sendiri. semua kena under doctor punya pemeriksa dgn kandungan itu. Apa pon in shaa allah dpt diselamatkan .

depends. mcm sye gugur kantung dua2 turun sendiri. ade org kena cuci.

2y trước

pegi emergency terus.

better gi hspital bahagian kecemasan , mgkin blm keguguran

2y trước

mula2 dia ketul2 hancur dan darah byk.. last skali yg paling besar sebesar penumbuk.. itulah kantungnya.. yg paling last.. keluar yg tu terus x sakit dh

depend.sy pnh 2x gugur turun sendiri.1x cuci

sy 2kali gugur semua kntung jatuh sndri