Very recomended

Bgus pam manual ni...jika pam eletrik abis bateri blh guna pakai ni as emergency kalau g bercuti.. dan satu lg harga mesra poket...masih ada plihan tuk beli yg lagi murah dan berbaloi...mommy2 blh msukkn dlm listing tuk beli nnti❤️

9 Các câu trả lời

sy ada pump ini dan auto..mmg penat juga guna pump ni tp kita blh adjust cara pump susu..brbanding auto dia terus menerus pump kdg pandai sakit. . tp kedua2 pump ni masing2 ada kelebihan dn kekurangannya...klu sy pnt sy guna auto..klu tak seberapa pnt dan auto habis cas sy guna manual..

ya memang senang guna yg ni.. try 2-3 brand, last sekali lekat yg ni jgak .. electric boleh, manual pun boleh

Di antara auto pump & manual pump, manual pump lg sedap guna.. susu lg byk keluar..

Nak tanya, penat tak nak pump kalau manual punya ni? 😅

2y trước

kalo sy, pernah guna pam stail macam nie tapi bukan jenama nie la..penat sangat tangan, boleh ada otot kat lengan😀😁

aya ada juga..astu patah pemegang dia🤣🤣🤣

👍

good

👌🏽

👌