Jangan sampai isteri buat semua benda "SENDIRI"

betul sgt tu

Jangan sampai isteri buat semua benda "SENDIRI"
12 Các câu trả lời

Alhamdulillah, suami saya semua dia buat bersama-sama saya , suami tk bagi buat kerja klau dia tkde tapi kadang saya buat jugak sebab dia kerja 😁 klau time nk pergi klinik sanggup dia ambik cuti sehari hehe alhamdulillah dikurniakan suami yg baik ❤

Hbis tu suami buat apa? Melepak sana sini ke smpai xde masa nk buat semua ni dgn isteri? 🧐

Setuju. Tapi Tak le semula dgn suami. Ada juga sendiri. Ada juga berteman suami. Balance

Asyik sendiri je lama2 isteri tu blh jd meroyan gila lak lg2 klu lepas hbis pantang 😊

Jng smpi bini tinggalkn anda SENDIRI .. br padan muka .. 😤

setuju statement ni

👍👍

Noted!

👍

😘