HSA kelas wad bersalin

Betul ke wad kelas 1 tu hanya orang kerjaan & VIP? Dan betul ke Kita xboleh pilih nak duduk kelas wad mana? Sye first mom, Jadi blur sikit

2 Các câu trả lời

usually, yes. tp HSA punya wad kelas 1 on renovation smpai next year

Tapi kita nak bayar takkan xboleh pilih wad yg kita nak?

4mo trước

Maksud awak nak ambil pakej FPP ke? Sistem hospital kerajaan ni kemasukan kelas wad adalah berdasarkan kekosongan. Kalau ada kosong, dapat la kelas yang awak nak. Lebih2 lagi kelas 1. Kelas 1 untuk VVIP, pekerja kerajaan, pesakit FPP. Kalau hari yang awak masuk tu, takde pesakit daripada 3 kategori ni then dapat la. In the end, awak pun tahu kan trafik pesakit hospital kerajaan ni macam mana. Terlalu ramai. Nak info lanjut, awak pergi website HSA. Ada info pasal kelas wad kat situ.