Procedure urusan bersalin di hospital kerajaan

Hai semua..saya nak tanya, contoh kalau saya bercadang nak bersalin di hospital Shah Alam..wad untuk kita nak duduk tu boleh pilih ke nak kelas ke berapa..dan lagi satu bila kita kena bagitahu untuk nak duduk kelas ke berapa tu..maaf tanya sbb first time#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

kemasukan wad bergantung pd kekosongan. xdpt pilih2.

11mo trước

mana2 hospital kerajaan kalau bersalin secara normal bawah rm100 sahaja. mcm hospital saya pon xboleh pilih ward. masok ward ramai2 pon dh okay xde la rasa sunyi sgt ada teman nk sembang nnt. mcm hospital tmpt sy lg la husband pon still xboleh teman dm labour room dn hanya boleh masok time melawat sahaja