Ubat Perancang

Betul ke tak boleh makan pil perancang waktu di awal perkahwinan utk elakkan susah lekat? #bantujawab #ingintahu

2 Các câu trả lời

awak nak cepat pregnant atau tak? kalau makan pil perancang, selalunya orang yg taknak pregnant dalam waktu terdekat. and usually orang makan folic acid untuk persediaan pregnant.

Apa tujuan makan pil perancang di awal perkahwinan? Jika rancang tak hamil di awal perkahwinan , kena lah dgn tujuan ya untuk elakkan susah lekat (nak hamil).