Susu yg buat baby bambam

betul ke susu dumex bole naik kan berat baby. baby saya da 3bulan. nmpak susut sikit da. skrg bg dia try susu dumex dupro 1.. pek ijau. ke ade dumex yg lain untuk tambah berat?

12 Các câu trả lời

ank sy dh 5 bln sy ksi susu dupro dri kcik bert bdn x naik.sy tuka susu semlic tetp sme.sy pn x thu nk ksi susu pe yg sesuai naik kn bert bdn baby.

Dumex dupro boleh naik berat sis.. Sbb susu tu byk gula. Try dulu baby sesuai x susu tu

Ank buah sy dua2 susu dumex dupro n berat x naik pun kurus jer better tukar sis

Sy bagi anak sy s26, alhamdulilah usia dia sekarang 2 bulan, berat 5kg 😊

Sy campur kn susu bdan dgn lactogen.. Baby bru 23 hri berat dh 4.5kg

Saya pengguna Dumex juga. Alhamdulillah, berat anak naik :)

5y trước

Ank sis umur brp bln??dumex ape ye sis?

Ai.. bagus ke dumex?. Sya skrg bgi anak susu dupro..

Baby sy minum s26. Sekarang 4 bulan lebih 7.8kg dah

Try lactogen..ank saya cpt je naik berat lps mnm susu tu

Try n error.. Xsmua susu bertindak blas dgn bby.