Anak sembelit

betul ke punca anak sthn smbelit sbb susu ? anak bru masuk sthn , anak sye minum susu dugro 3 tu bru je tukar ,, perasan gak kadang² susah dye nak berak .. betul ke sbb susu tu? ada sesiapa yg ada pengalaman begini ??

1 Trả lời

Susu memang boleh jadi punca sembelit . Ikut budak nya boleh ngam ke tak dengan susu tu . Tengok juga cukup air tak , cukup sayur dengan buah tak . Kalau tak cukup boleh jadi punca sembelit juga