tolong jawab

Betul ke org tua2 xbg main pipi bby & xbg main geletek2 bby sbb nt bby sush nk tido.mngamuk?? Ad spe2 yg brpnglman

1 Trả lời

Main pipitu taktau pulak. Tapi main geletek2 ni bila dah baby suka gelak2 tak ingat dunia. Dia akan jadi mengigau masa tido macam anak saya lately ni. Penat gelak sampai dlm tido tibe dia nangis.

5y trước

Yeke..bby sy 2month++.sy main geletek dye xdela beria smpai dye trkekeh2..bila nk tido dye ngamuk.dh tido xpe pulak