kucing

Betul ke org cakap kalau pregnant xboleh sangat main ngan kucing? Bahaya sebab bulu dia ke ape ye?

2 Các câu trả lời

Kalau kucing outdoor mngkn la bahaya.. Tp kalau yg indoor rasanya ok.. Sbb sy bela kucing sblm pregnant smpai skrg n now dh 32 week.. Alhamdulillah sy n baby sihat ja.. Bahayanya tang najis dy ja.. Ada parasit apa tah...

5y trước

Owh mcmtu ye. Ok ok tq answer 😍

Boleh sebenarny asal jgn pegang /bersihkan najis kucing sebab najis tu mngandungi parasit yg mbahayakn kandungn

5y trước

Owh ok faham. Mekasih info