Makanan

Betul ke orang cakap preggy takboleh makan tembikai dengan betik walaupun betik tu dah masak ranum ?

38 Các câu trả lời

Sya pun dbritahu bgitu.. tembikai xbgus sbb baby nti panas ddlm.. ntah la btul ka x..

5y trước

Betul...😁

Tembikai bagus untuk kurang kan alahan dan memperbanyakan air ketuban.

Chuyên gia

Buah buahan sgt baik utk ibu preggy..kurg makan buah yg jd sembelit

Boleh je tp ada jgk dengar org ckp x boleh.. Pntang org2 tua kot.

Betik bagus utk melawaskan najis, tembikai pun okay juga sis 😊

Tembikai sgt elok sis..mkn time ngandung ni..betik muda tak elok

Sy mkn buah betik knapa sakit....x sesuai dengan sy kot....

Pelik sungguh org tu. 2 makanan ni bagus utk org pregnant.

org yg kata tu kurang cerdik. buah bagus tuk di mkn.

Mak mentua kata tak boleh..awal2 kehamilan tak boleh