BABY BESAR

Betul ke klau mnum susu terlalu kerap blh mnyebabkn baby dlm prut jd besar? Nnti kne cser, nurse yg ckp. Huhu

17 Các câu trả lời

Tengok kandungan gula. Saya minum susu everyday 2kali sehari. Baby ok je keluar 2.47kg

Susu utk tulang.. kalau freshmilk xde mslh rasanya.. kalau yg fullcream tu mybe la..

5y trước

Ye freshmilk xde gula tambahan..

Tk jga sis.. Stiap blan sya ad check up nurse slalu tny ade mnum susu ke tk..

Ya. Dlu sy minum anmum tapi nurse suruh stop sbb tkut baby besar

depends ats org gak sis.. xsemestinye baby besar kene ceaser..

Arhh.. Susu mmg kne minum.... Bby bsr tuh ok la jgn kcik...

Mitos.