Tahan kencing untk scan 6minggu

Betul ke kalau tahan kencing dulu senang nampak kantung nya masa scan ?

2 Các câu trả lời

pengalaman saya baru2 ni nak scan masa 7 minggu. saya tahan kencing,konon2 nak senang bagi nampak time scan🤣 jadi tahan la kencing,bila tgh scan dr cakap uishhh banyaknya air kencing, penuh haaa pundi kencing sedangkan sebelum tahan tu dah kencing buang habis pstu tunggu brpa minit je cepat nauuu penuhnya🤣 Alhamdulillah nasib baik nampak kantung & heartbeat tapi tu la pundi kencing lagi besar 🤭 dari awal scan sampai habis duk gelak je dgn dr🤣 saya doakan semoga dipermudahkan urusan sis🤲🏻

Aah ye betul sis..baru senang nampak sbb 6w kecik lagi..saya pun tahan kencing juga dulu baru nampak clear..first pergi yang dah kencing,memang tak nampak apa 😂