Untuk percepatkan bukaan

Betul ke kalau nak percepatkan bukaan makan nenas dan durian? ? Ada cdgn x selain senaman kagel,jln itik dan selalu bersama suami? #37weeks

1 Trả lời

Sebenanya makan nenas tu depends pada badan masing2 jugak sis.ada yg makan ok Ada yg makan x ok. Kalau saya,hampir2 nk due tu,saya mmg rajin jalan keliling taman n shopping mall.tiap pagi ptg Naik trun tangga. Rajin buat Zumba utk mumy preggy. Alhamdulilah.mmg berkesan Kat saya.masa nk bersalin aritu,6 cm bukaan baby saya DH kluar kepala.3 Kali push baby DH kuar.