Jagung

Betul ke kalau kerap makan jagung? masa mengandung, baby boleh kena kuning(jaundis).. Ada kaitan ke?. Curious pulak.

13 Các câu trả lời

Mitos ni..puan kalau ada facebook boleh follow facebook Dr.Imelda Balchin..beliau doktor pakar gyne..banyak mitos2 mengenai perempuan mengandung yg Dr.Imelda jawap dalam facebook beliau..tolonglah ibu2 jangan dengar mitos karut marut..dengarlah dari orang yang pakar pada bidangnya..

Paun boleh tgok app ni di side kiri pasal makanan ya... Or banyakkan mencari info yg betul berkenaan kehamilan or bayi... Jgn percaya cakap org plzzzz.... Semua tu karut

Adessssss..... Jagung Banyak khasiat..... Lain laaa kite ni Jenis mkn benda Mengarut mcm fast-food/junkfood..jajan xde khasiat ... Memang ank kene jaundis lerrr...

mitos jax tu....family saya pun balik2 cakap benda yang sama...padahal, jagung tu ada khasiat, bagus tuk ibu hamil....

Tak ada la sis. Setahu saya, kalau banyak makan fastfood, haa itu potensi untuk baby kena kuning

Takde kaitan. Makan je jagung tu dgn gembira. Msti baby pun happy dpt jagung 🥰

Hehehe x pernah dengar... Sy suka makan jagung...harap2 xda kaitan dgn jaundis 😄

5y trước

Ada artikel dlm ni pasal jagung 😊

Bole jek mkn sis.. Smue tu mitos.. Yg kne elak mknan2 fast food,.

Hahaha..takde kena mengena pun sis..makan je😆

xpayah la cYe