Tidak boleh marah / maki

Betul ke jika si isteri sedang mengandung..Suami x boleh marah / maki org lain..Contoh semasa memandu kereta si suami marah org yg buat salah ketika memandu sebab x bagi signal & sebagainye..npe ye ? Ade effect kt bby ke

3 Các câu trả lời

Takut kenan sis😅😅✌org tua2 dlu kata la..apa shj perbuatan kita... Ms peknen ni kne jg..trmsuk juge husben..supaya ank yg bakal lahir nti xkenan buat gitu..😅😅😅✌✌

Org tua2 dulu cakap takut kenan. Setiap apa yg mak bapak buat, akan balik kat anak. So kena behave sikit masa tgh mengandung.😉

alamk.. Sy driving..mmg akan termaki..aduhai...