Perut rasa tak selesa 38 weeks

Betul ke dh dekat nak bersalin perut kita akan rasa tak selesa.. Kadang rasa macam sengugut pun ade.. Nak menangis kdang. .mcm serba serbi tak kena dduk baring tak kena.. #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Các câu trả lời

sy pun tgh alami perkara yg sama.skrg ni hsptl.jln bru buka 2cm.doakn sy supaya cepat2 bersalin.due 1/9

1y trước

ctg dlu lps tu bru cek pembukaan.mcm sy pembukaan dh ada 2cm xpi contration x kuat.