Ganilia dan zincofer

Betul ke boleh makan dua ubat dalam satu hari . Contoh pg ganilia 2biji, malam pula makan zincofer ?? Ada ibu2 tahu tk psl ni ? Dan ganilia boleh minum dgn pati delima gulsan tk ? #ingintahu #firstbaby #jangandibully #1stimemom

Ganilia dan zincofer
1 Trả lời

I checked with my doctor before. Ganilia mengandungi sikit sangat iron yang diperlukan ibu hamil, so in my case (twin pregnancy) still kena top-up iron dengan zincofer / iberet / maltofer.

3y trước

Now 20 weeks. Makan Ganilia pagi 2 biji and malam makan maltofer.