Betik

Betul ke betik tak boleh makan? Saya dah makan betik potong tetiba kawan tegur kata tak boleh makan. Saya dah 5weeks pregnant. Help! ?

38 Các câu trả lời

betik muda yang xboleh

Bolehhh. Vitamin c

ok ja...

Apahala tak boleh?😅🤣 Boleh mkn jaaaaa..😊 Elak dri awk sembelit 😊

Betik yg dah masak boleh makan sis. Lagi bagus, utk melawaskan najis & elak sembelit.

betik muda je xle mkn... betuk asam... lau betik masak oren lg la elok.. vtamin c kot.. tp jika ragu jgn mkn byk..

Betik yg masak xde mslh pon...yg x boleh tu betik muda yg masih hijau tu...

Boleh je