'bersama'

Betul ke? 'Bersama' suami dapat membantu memudahkan kita bersalin.(maaf sekiranya soalan saya kurang menyenangkan para ibu2) sebaliknya,saya menjaga batas bersama suami.huhu. saya rasa takot menganggu kandungan saya juga. Dan beliau balik 3 bulan sekali.dari mula kehamilan saya sampai sekarang,saya tidak pernah lagi bersama suami. #ibu33minggu#tq

1 Trả lời

Dah dekat due memang akan membantu sis. Sy pun mcm sis, sejak tau pregnant sampai skrg ni 28w tak berani lagi nk bersama. Sama2 sepakat suami isteri taknak bersama lagi. Tkot jadi apa2 pada kandungan. Dah 8bulan ke atas baru consider nak bersama.