pantang larang

betul ke awal preggy tak di benarkan "bersame" suami ..setiap kali lps brsame akan kluar spotting 😥 coklat

21 Các câu trả lời

Depends gak. Klu nak bersama jgn lasak sgt. Kandungan msh baru. Third tri digalakkan sgt.

awal kandungan Ada spotting stu kali ja. lepas Tu tiada sdh. biar slalu, jgn kasar ja.

Doc x galakkan sbb kandungan masih fragile & blm ada uri di awal kehamilan

Kalu boleh elak kn bagi kandungan betul2 kuat .. 5 bulan ke atas

ramai kata better elakkan bersama first trimester

rasa nya bole ja tapi kena selang seli la

depends jgak. kalau xda mslah okay je

no

berapa week dah?

4y trước

7weeks

Depends