betul ke mommy??

Betul ke? Apa pendapat mommies. ? . Selalu juga dengar kalau perut bulat, baby girl. Apa pon tak kisah lelaki atau perempuan. Asalkan sihat. ? kredit * Mahu Hamil Bersama Furmon

betul ke mommy??
46 Các câu trả lời

Perut sy mcm girl..scan wktu 20weeks doc ckp mcm boy tpi x confirm. Kemarin scan 28weeks doc ckp girl.😀

Ye sy dah rasa ngndung laki dan perempuan... Perempuan ngembang laki plk bujur... Betul la tu...

Nak percaya sangat tu tak lah...tapi memg ada beza bentuk perut tu masa preggy baby boy n girl.....

Sye kdg2 bentuk girl,kdg2 bentuk bby boy... Tpi mengharapkan bby boy.. Sebab ada dua bby girls sudah...

5y trước

4girl..skg tgh prgnt 13w😊

1st baby bulat mmg girl , 2nd ni perut cm biru tu scan nmpk boy tpi apa2 pn terima yg pnting sihat..

5y trước

Samalah sis, anak 1st perut bulat juga...2nd ni bujur ke atas

Tak betul 😂 klw perut tu jatuh da ke bwa sikit means,,nk melahirkn da tu 😂

5y trước

mitos je. kdg klu ada pun kebetulan je. sy ank first mcm dlm gmbr wrna biru tu lah. btul2 boy. tp kita x kisah lah ank jntina apa pun yg penting anak sihat. aamiin

Sy masih x tau baby boy or girl sebab perut masih slim padahal dah nak 4 bulan 🤣

pegi scan kt klinik je. sy pon perut cam girl, sekali scan boboi rupanyaa 🤭🤭

Sy pulak perut bulat mcm dlm gmbr yg girl tu... Tp scan baby boy.. Hihihi

Btol.. Perot sy mcm boy.. P scan pun doc ckp boy.. Alhamdulillah...