betul ke mommy??

Betul ke? Apa pendapat mommies. ? . Selalu juga dengar kalau perut bulat, baby girl. Apa pon tak kisah lelaki atau perempuan. Asalkan sihat. ? kredit * Mahu Hamil Bersama Furmon

betul ke mommy??
46 Các câu trả lời

Ya...sekrang pun tgh mengandung bby boy mcm tu perut..

Hurmm lau sy perut bulat Doc n family ckp Girl skli kluar Boy..

Saya yg biru tu and btul bby boy ..tp xleh caya sgt ni haha

betul sis.. perut bulat semacam 😂 mmg scan pun gegirl..

harap betul lhh sbb yg ptama dn yg kedua perot sy lain..

Hanya scan di klinik saja yang dapat tentukan dan kuasa Allah

5y trước

Betul tu sis. Saye tak berapa suka ibu2 dekat sini main tilik-tilik walaupun niat suka-suka. Bagi yg beragama islam mesti tahu hukumnya.

Sy xtau lg boy ke girl.. Tp perut mcm pic boy tu..

Ye... Sy pregnant baby boy... Tajam ke dpn. 😁

Saye perut bulat, scan mmg kata baby girl 🤗

Mm.. bkn bulat tu ka boy.. yg jtuh tu girl..