Cubaan.

Betul ke ada petua/cara utk dptkan baby boy atau girl #ingintahu

8 Các câu trả lời

untuk dapatkan anak perempuan; Melakukan hubungan seks antara 2 hingga 4 hari sebelum ovulasi jika mahu hamil anak perempuan Elakkan hubungan seksual apabila terdapat lendir faraj warna putih telur. Itu adalah petanda sedang mengalami ovulasi Digalakkan untuk bersama pasangan pada hari-hari awal kitaran haid dan mengelakkannya beberapa hari sebelum dan selepas ovulasi Sebagai tips dapat anak perempuan melalui kaedah Shettles ini, seorang wanita harus sedaya upaya mengelakkan daripada mengalami klimaks sehingga pasangan anda selesai ejakulasi. Ia bagi mengelakkan persekitaran menjadi lebih beralkali kalau baby boy sebaliknya laa kalau posisi bersama ; Ia meliputi jarak antara seviks dan sel sperma semasa ejakulasi berlaku. Bagi mendapatkan bayi lelaki, penetrasi yang lebih dalam semasa seks dianggap sebagai kunci utama Untuk hamil anak perempuan pula, penetrasi yang tidak terlalu dalam adalah optimum. Posisi missionary atau face-to-face adalah pilihan terbaik kerana ia menghadkan kedalaman penetrasi sebab sel sperma lelaki lebih cepat dan mudah lemah, tak bertahan lama. berbanding sel sperma perempuan yang lambat dan boleh bertahan lama. sebabtu kalau nak baby boy kene waktu ovulasi berlaku, dan kalau nak baby girl time waktu sebelom ovulasi.

ada terdengar suruh iring kanan lps hbis bsama tu (utk anak laki).iring kiri utk anak pmpuan..ksahihan : tak tahu ahhaha ..sy iring je dua2 side hehehe. actually boleh dikatakan mitos je..sbb jantina ni ikut benih suami..kromosom suami xy + kromosom isteri xx....bila x+y : anak laki...bila x+x : anak pmpuan

Have sex masa hujung2 minggu subur. Awal2 for girl. Ni jus tto increase the possibility je. But in the end of the day, rezeki semua di tangan Allah and depends kepada chromosome juga. Tengok belah suami and belah awak ramai laki ke perempuan. Probability tu bergantung kepa tu juga

nie petua yg sye penah baca: baby boy -mkn seafood -bsama pd hari subur baby girl -mkn masam2 -bsama pd 2-3 hri sblum subur *tp sume nye bgantung pada rezeki.. nak iktiar pun x salah..

Tiada petua atau cara. Semua bergantung pada rezeki sperma yang berjaya bersenyawa dengan ovum.

pemakanan suami, sbb sperm yg decide gender anak kita

bergantung pada rezeki