Pregnant Atau Tak?

Betul ka ni? Macam Tak percaya.. Boleh silap ke clear blue pregnant test ni? Ada Tak yang baru miss period 3hari Dan 16DOP dah dpt result macam ni?

Pregnant Atau Tak?
16 Các câu trả lời

Tahniah sis. Saya lewat 3hari period cek upt positif. Skrg dah 12weeks pregnant...take care.

4y trước

Tahniah jgk sis, best nyaa.. Take care juga

sy dlu lambat priod sehari je tapi cek da positif, skang dah 15 week... tahniah jge diri

4y trước

Tahniaah juga sis, sama2 kita jge diri k 😍

Sy xsmpai shri lwt period dh try g cek... Sbb hti rse mcm mgndg..

4y trước

Kan.. Sy pun xsenang duduk Baca post ibu2 kat sni..

Tahniah....klu xpcaya esok test lg. Nnt p cek doktor tuk buka buku

4y trước

OK sis, terima kasih 😍

Tahniah.. Jga kandungan dn diri elok2..

4y trước

Tq sis 😍

Tahniah +ve da tuh.. takecare sis

4y trước

Tq sis.. Alhamdulillah aminn

tahniah sis..take care🤗

4y trước

Alhamdulillah, ok sis 😍

Alhamdulillah. Tahniah sis

4y trước

Terima kasih sis, Alhamdulillah 😍

Pregnant,tahniah tc

4y trước

Alhamdulillah, tq sis 😍