Halia

Betul ka halia boleh buat bby kuning?

7 Các câu trả lời

Doc dan nurse tmpat sy berklinik pun larang mkn atau campur halia pada masakan masa baby masih ada kuning.. Tp bila da xda kuning, xda masalah klu nk ambil

Ntah la. Dr kata pemakanan ibu tak mempengsruhi kuning baby. Tapi masa anak sy kuning, mmg nurse suruh stop kejap halia dgn lada hitam. Sy ikutkan jelah

Mak mertua sy tanya doktor, katanya minum susu kambing utk elak baby kuning. Bab halia sy xtau pula. Sy ada je mkn masak lemak cili Hehe 🤭

Halia tu mkn wajib dalam berpantang... bby sllu mmg akan kne jaundis klau ibu drah o+

Org tua2 ckp mcm tu la sis. Tapi Dr kata x. Entah mana satu yg betul.

Dr dgn nurse sruh stop masa anak saya jaundice

Ya