Sabun cuci botol susu

Betoi ke sabun sunlight ni bole guna cuci botol susu anak ? Ada siapa pakai jugak ka ? Ke ada sabun yang lebih baik ? Sila jawab hihi

Sabun cuci botol susu
4 Các câu trả lời

Aah yg jenis ni boleh basuh botol baby. Sy guna dlu sbb lupa bwk blk pencuci botol anakku masa blk kg.

sy pakai juga yg ini. jimat sikit. kalau yg brand baby mahal. dn cpt habis🫠

sy pakai yang ni je untuk cuci botol anak. murah, isi banyak.

1y trước

boleh je. kalau sabun botol yang brand baby tu, kadang mahal tapi isi sikit.