bby syok kt dlm..

bestnyer mama yg due atas 20 hb bulan 7 ni banyak dah yg bersalin.. kt sini 13hb 7 masih menanti.. oh syg, lama lg ke nak duk dlm tu? dah cukup lenguh dah badan mama ni.. nnti x pasal2 xde energy nak teran bila dah telampau penat layan sakit badan ni.. ?

2 Các câu trả lời

hahaha..kannn..yg due date lmbt dr kita pun dah selamat bersalin..syok betol si kecik duk dlm perot kita..hehe..kalo takde tanda2 nk bersalin dlm masa tdekat ni, sy kena serah diri 13hb nti..sbb gdm, diet on control 😊

alololo comei je die tak moo kuar..takpe pujuk pujuk lagi buat la exercise sikit sikit bg cepat

5y trước

dah, hari2 g bejalan2.. makin sakit je bdn dibuatnye.. 😆