??

Bestnya bila baca status org da prgnt ni..huhuhu bila agaknya giliran sya plak..rinduuu wangian baby?doakn sya lekat dalam masa trdekat ni..

4 Các câu trả lời

amen.. sis try mkn folid acid, jus ikthr hamil mamhope atau furmon.. sy pn tnggu 2thn ..syukur skrng brjaya 7/8week ..smga bjnkit dgn sis

Insyaallah ade rezeki sis...Cuba guna cara beropk untk dptkn waktu subur sis...mne tau ade rezeki...😊

5y trước

Sme2 sis...jgn putus asa k...😊

In Syaa Allah... Sy doakn mudah2an cepat pregnant.. Aamiin...

5y trước

Sm2 sis...

Insyaallah