Alhamdulillah 01.08.2023 saya selamat melahirkan anak lelaki

Bersalin secara normal tetapi kena vaccum sebab heart beat baby drop..saya nak berterima kasih kepada ibu2 yang ada dalam group ni atas ilmu dan tak kedekut berkongsi pengalaman dan tips..saya doakan semua ibu2 yang sedang menunggu untuk bersalin dipermudahkan urusannya...ameen..terima kasih ae semua🥰🥰🥰

2 Các câu trả lời

Selamat brpantang sis sy tgh tggu bukaan layan contraction bru 3cm

11mo trước

Alhamdulillah dh bersalin 3/8 sis 😁

aminnn... waaa tahniah sis.. selamat berpantang..

11mo trước

terima kasih 😊