Untuk bersalin di HSA

Bersalin di HSA JB dh boleh ke suami teman di dalam wad bersalin, expected due Januari 2023

6 Các câu trả lời

Buat masa sekarang Hospital Kerajaan mana2 memang suami boleh masuk labour room (kalau masuk bantu isteri la jangan tercegat je hehe), syarat akan diminta buat covid test (standby kit siap2, untuk ibu tak perlu bawa sebab hospital akan jalankan covid test sebelum bersalin nanti). Sebab nanti lepas je baby lahir suami memang kena ada/tunggu untuk ambik uri dan bawa balik. Ibu dah selamat bersalin nanti kena warded kan, masani suami hanya boleh datang waktu melawat sahaja. Harap membantu!

x boleh. Sbb last week sy warded kat sana nurse x bg suami tggu. Boleh jumpa waktu melwat shj tu pun hanya seorang boleh masuk. Kalau ada family lain yg nk jumpa kena gilir2 masuk

kalau HSA saya tk pasti , kalau dkt HSI memang suami boleh teman dkt labour room tpi kalau bersalin normal jela and kena buat rtk swap test valid utk 3 days .

dah bersalin ke sis ? sy pun tgh tggu bersalin . kalini hsa juga nk tahu juga keadaan labour room skrg

1y trước

terima kasih info sis 😍

bersalin normal biasenye boleh .. kne swep test dlu suaminya

sila call hosp unit o & g sbb xde yg jawab.