Wad bersalin HSA, JB

Siapa ada pengalaman stay lama di wad bersalin HSA? Barang2 apa ye perlu bawak? Keadaan panas tak? Ada ke wad 2nd class? #placentapreviatype3

1 Trả lời

Panas. Wad first class & second ada tp bergantung kepada kekosongan. Tp ashik tak available je. Staff gomen pun kena duduk third class sbb dua ward tu tak available, saya HR yg in charge GL. Tp kalau rezeki sis, okay lah. Mcm saya last2 saya bersalin swasta je huhu