ari ni birthday sy yg ke 28...

berkhwin umur 27.. lum smpai setahun lg.. dh kunian zuriat awal.. alhamdulilah harap bby yg di kandung ni..semoga sihat sentiasa dn jd ank soleh dn solehah untuk mama dn papa. ?

10 Các câu trả lời

Sma la kte.. Kwen xsmpai 1 thun tp dh d kurniakn zuriat, alhamdulillah doa sy n suami mkbul nk baby.. Sllu doa nk braya nga bby.. Tp alhmdulillah msa rya bby dh 4bln..thun dpn la jwbnya brya btiga😊.. Tp ap2 pn tahniah

Tahniah sis.. Samalah kita, sy kahwin 29mei hari tu, tggu2 period bulan Jun x dtg skli cek UPT positif.. Syukur sgt. Jaga kesihatan ya.

I pula kawin 15dec2018.. January2019 period dah delay, cek2 upt trus pregnant.. Happy btul.. Now 28weeks dah 🙏🙏

5y trước

u too 😘😉

Tahniah sis.. semoga dpermudahkan.. sama la umur kite. Khwin pon hjung tahun lepas..

Samalh kita,sis😍😍hope everything goes smoothly for u

Tahniah awk , and selamat hri lahir , semga dpmdhkn ursn

Alhamdulillah tahniah sis. 💚

thank you..😊

tahniah

Aamiin