Hi, ada effect tak kalau ibu mengandung nie bnyk berjalan di shopping mall? Kandungan baru 12 minggu

Berjalan di mall awal kandungan 12 minggu

18 Các câu trả lời

boleh nak jalan tapi ikut badan kalau lemah baring dan tidur je kat rumah kalau x de alahan dan aktif boleh lah pusing 2 mall

Takde effect apa2 pon kalau takde masalah pada kandungan awak. Cuma jgn terlalu push diri. If penat rest la

kesan dia mak ny akan shopping jer. ikut bdn sis klu larat bjalan x da alahan blh jer..

Boleh je cuma nurse slalu pesan klu nk buat apa2 jgn sampai pnt

Kalau saya 12 weekla saya keguguran 😭

2mo trước

boleh tahu ke sis, apa punca keguguran Tu? sebab banyak bergerak ke?

selagi takda bleeding ok je sis

effect dia puan sihat

Takde