Alhmdulillah

Berita sangat2 yang di sangka, saya doa kan yang mana tengah ttc pernantian selama ni.. Akn termakbul tahun ni.. Aamiin.. #firstbaby #1stimemom

Alhmdulillah
13 Các câu trả lời

yeah yeah yeah 💝💝💝👏👏👏semoga ibu dan baby sihat walaafiat dipermudahkan urusan sepanjang proses kehamilan, hingga selamat melahirkan, seterusnya selamat menjalani pantang yaa bersabar..🤲🤲🤲alhamdulillah..tahniahhh 🥳🥳🥳🤰🤱👩‍🍼🥰🥰🥰

Alhamdulillah.. Doakan sy juga ye sis..teringin nak prgy n ada zuriat

Allahu alhamdulillah tahniah sis. Jaga baik2 ya ❤️🥺

Alhamdulillah ya allah 🤲🏻❤️ tahniah 🥰

Alhamdulillah tahniah puan. Take care ya❤️

Alhamdulillah jaga kesihatan ya momies ❤️

Tahniah.. moga semuanya baik belaka 💐

Alhamdulillah.. tahniah sis ♥️♥️

Alhamdulillah tahniah. Take care ya 🥰

Alhamdulillah tahniah,jaga ksihatn😊