serbe salah

Berdose kah sye sebagai isteri yg nak pantang suami .. tidak ikut kemahuan suami untuk bersame??? (Dye mintak lepas pantang 44 hari)

26 Các câu trả lời

buatlah apa sahaja yg boleh suami puas..melainkan memasukan zakar ke kemaluan...boleh search cara istimtak...moga dipermudahkan

Sis berdoa banyak2 sis. Semoga allah permudahkan sis dan diri sis. Sy doakan suami sis paham sis dan sis cepat sihat sepanjang dalam pantang nanti. Amin.

sis..ad byk cara boleh puaskan suami..oral sex pn boleh aslkn dia xusik bahagian kemaluan kita.. tu pn dah membahagiakn suami sbnrnya..percayalah..

5y trước

Hahaha kita dah lah seriau.. 😅😅

Kena ckp terus terang ng suami sis.. Sbb kalo xckp, suami xfhm n xkn tau.. Demi kbaikan bsama, sis kne discus ng suami.. In sha allah nty suami fhm...

Bincang dengan suami & minta pendapat org yg lebih berpengalaman bidan ke...@ nasihat dari nurse/doctor

Kalo sis tak nk bersama sis bantu la suami dgn cara lain untk puaskan dia .

Dalam masa 44hari mmg tak boleh bersama lagi eh ?? Hehe sorry tataw .. anak first ni .

Sis explain kat suami pantang 100 hari utk bersama. Suruh sabar sikit.

Jgn la br lg....lps 100 hari ok..suami pun pi suruh puasa...

Tnggu baby dh 2 bulan lbih,oklaa tu