serbe salah

Berdose kah sye sebagai isteri yg nak pantang suami .. tidak ikut kemahuan suami untuk bersame??? (Dye mintak lepas pantang 44 hari)

26 Các câu trả lời

Guna kaedah lancap ataupun hisap..

Bincang elok2.. 😊

Susah jgk ni

🤔🤔🤔

Bbncg la gn suami elok2.. sy even tgh mgandung pn suami hormat ja. Xnak bsama...in the end kita mtk br dia bg.sbb dia hormat. Dia nk mtk mmg x la.. kta kna bsuara

5y trước

Btul laa sama.. sy yg mnunggu berminngu nk bersama pon suami xsmpai hati nk buat kita penat. Kesian n mengah.. tp kita nak baru suami layan. Tp kena ati2 n berpelahan..

Kalau puan dah bersedia mental fizikal seharusnya da boleh bersama suami.. Cuba slow2 dulu2.... Kalau lewat Sgt mmbuatkn puan lagi bertambah fobia Dan takut bila bersama suami...

5y trước

Mama zana tggu sehingga darah habis bersih ya... Insyallah jgn risau saya dulu pun 2x beranak jahit mmg rasa ngeri but kena yakin Dan suami kena hati2 lah ya... Tolak ansur ya