Keluar darah selepas bersama pasangan pada 28 minggu. Normal ke

berdarah selepas bersama pasangan. normal ke? baru masuk 28 minggu. tidak pernh keluar darah selepas bersama sebelum ni. First time... bolh ibu2 kongsikan pe dapat n pengalaman

2 Các câu trả lời

sy dulu 26w, tiba² keluar mcm spotting bila bersama, sy refer emergency masa tu.. diorg akan check semua.. and masa scan nampak mcm uri dkt bawah and tutup sikit bahagian pintu utk baby keluar tp alhamdulillah dkt nk bersalin tu naik balik uri.. nak tau kne refer doktor sis.. semoga tak ada apa² yg serius okay 😘

Hi.. Mcmana keadaan sis? adakah baik2 shj?