24 weeks ?

Berat Saya Naik Dua Kilo Dah Sekarang Ni.. Risau Nurse Marah.... Maklumla Duduk Diam Kat Rumah... Perintah Berkurung... Lapar Je Makan

25 Các câu trả lời

Saya da 2bulan berat naik 3 2 kilo sis.. 🤣 Check gula takde sangkut Apa2.. Fuhh alhamdulillah... Cume tula.. Kena kawal mkn ajelah

Sme la sye. So far xde lgi nurse yg marah. Jnji kite xde gdm. Kao naik mendadak lebih dri target dorg, bru dorg sruh minum air gula

Saya sejak 5 bulan berat badan asek naik je sis ahhaahhaa nurse asek warning je😂

Huhu.. Samelaa kite... Duduk rumah.. Memanjang nak mkan.. Tak makan nak tido...

saya bru lepas app. nurse ckp sebulan mmg kne naik sekurangnya 2kg . hehe

Sy pun terfikir juga kalau berat naik banyak..lusa checkup dah

Akk 23w...berat x naik2..ermm kot sbb a gdm berat x naik2

haaha, kalau takde masalah lain berat je naik tak ape.

sy pulak terbalik.time pkp berat trn 2.5kg..😂

Xkan nurse nk mrah sis...da cmne pkp kan🤭🤭