Apa tips turunkan bacaan gula?

Berat saya 37.5kg. Trimester pertama sy kurang selera makan. Sekarang dah 17 minggu 3 hari. Minggu lepas minum air gula. Harini dapat result 9.2 selepas 2 jam minum air gula 😭😭😭 Ada sejarah keluarga. Ha ghisau. Mommy2 ade tips ke untuk turunkan bacaan gula? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

puan boleh search dekat article the asian parents ni, haritu dorang ada kongsikan tips turun bacaan gula