berat badan

Berat badan same je mcm bulan lepas. Nk makan ape ye supaya berat badan naik? #12w

1 Trả lời

Mkn mcm biasa je. Nt msok 2nd trimister slowly2 berat mkin naek n time tu awk akn tnye mcm mana nk bg berat trun sbb mkn ckit pon boleh jd naek skilo dlm masa 2 mggu je. Normal je tu awal2 ni xmo naek lg brt tmbh kalo de alahan. Tp sye dulu yg xde alahan pon dkt 4 bulan lbh pon brt dok trun ckit2. Msok 5 bulan bru start naek. 6 bulan lagi laju naek.

5y trước

😆😆