Nak tnya klau 32 week normal x berat baby 1.9kg..ad spe2 blh share brt baby korg 32 week bpe kg..

Berat baby 32 week normal bpe ye

24 Các câu trả lời

Aah normal je.kalau scan doc kata normal , mknanya xpayah risau . makan je selagi boleh . nati baby besar sndiri .

normal sis dktr ckp . sy gdm on insulin berat bby 1 .92kg pakar ckp normal baby mbebesar ikut graff .

paling recent , 37w4d EFW bru 2671g.. 😌 skg dh masuk 39w.. x pasti brp dh EFW baby..

sama berat dgn bby Sya.. dktr ckp bby mbesar ikut graf n minggu so jgn risau..

sy 34 2kg je . lg bgs kecik dlm . membesar biar lah kt luar .

Saya 31 weeks tp berat baby baru 1.2kg..😅..entah normal ke x..

Saya 31week 1.8kg . 35week5day 2.9kg

Normal je. Saya 32w 1.8kg

normal jer sis. lgpun berat baby bnyk naik d trimester k3 ni.

Normal sis, ada yg 31 weeks baru 1.7/1.8