Kos Beranak

Berapa ya saving Yang perlu ada untuk melahirkan anak di hospital kerajaan?

5 Các câu trả lời

hospital kerajaan ada 3 jenis kelas deposit untuk daftar wad kelas pertama - RM800 kelas kedua - RM350 kelas ketiga - RM15 caj bersalin pun lain2 harga subsidi mengikut kelas wad. saya bersalin ceaser dan duduk wad kelas ketiga selama 4 hari, kos semua RM170. pilih kelas wad yg sesuai dengan poket anda.

3y trước

no worries. mna2 klas pun ok asal baby n Pn slmat dlm proses brsalin. in sha Allah, Dr nurse pun smua okay. doa bnyak2.

saya beranak di hospital putrajaya bulan april 2021 haritu, booking RM800. beranak normal, induce, bilik 2 katil RM1.4k semua termasuk deposit.

3y trước

Terima kasih sbb jawap! Sy due date lmbt lg tp dh survey utk bersalin mana nnt

murah je , sy ritu dlm RM50 mcm tu ... stay 3hari . klau booking untuk private room standby 2k-3k , klau VIP 5k

3y trước

serdang

kalau normal.. dalam 100 ke bawah.. kalau ceaser.. dlm 200 ke bawah..

3y trước

Skali la tu.. Sbb katil die kire Rm3 je sehari

Untuk kos hospital kerajaan rasany dalam rm500 pun da cukup😊