Hospital selayang

Ada tak mommies kat sini pengalaman beranak hospital selayang ? suami boleh teman ke labour room ? Kalau kelas 1 Berapa kos beranak sana ? #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

xde pengalaman hospital selayang, tp sy pengalaman HKL thun lpas, dlam labour room suami boleh tmankan, cumanya yg dlam wad tu x boleh, waktu melawat je suami n kluarga boleh masuk, tu pun kna sorg², xleh rmai².. yg selebihnya jaga diri sndiri 😊 xpe, nurse ad jngn risau, insyaallah smuanya baik².. klau xnak rasa sunyi dduk la wad yg ad kawan, semoga dipermudahkan segala urusan awak, take care 😉

Hospital Selayang is HOSPITAL GOVERNMENT awak. Awak masuk kelas 1 ke, kelas 2 ke, suami mmg x boleh nk teman. Kt situ semua perempuan walaupun awak duduk bilik kelas 1. Nk keluar masuk ke bilik kelas 1 tu pun kena lalu open ward@ ward kelas 3, biasanye dorg mmg x bg sbb aurat tu semua lah. Kalau nk suami teman boleh g hospital swasta.