Usia Kehamilan

Berapa usia kehamilan mama2 semua.. ☺️

Usia Kehamilan
295 Các câu trả lời

36 weeks..tp skrg dah susah nak bergerak..nak angkat kaki bjalan punya la payah..ade google kata tulang pelvik mengembang..entahla..

15w.. jauh lg prjlnan sy.. smoga semua urusan mommy2 dipermudahkan n diberi kesihatan yg baik sepnjg kehamilan..aamin...

24w5d and still xbuat buku pink. Nk pergi hosp or klinik pun takut😭😭 hmmm kene marah ke nnti?

3y trước

35week

alhamdulillah 19 minggu.. semoga anak umi abi membesar dgn sihat.. tak sabar nk jumpe baby 😘🥰

14w2d...kandungan yang ketiga..semoga kali ini dapat merasa pegang baby dan dapat besarkan dia

Alhamdudillah 9 bulan... Semoga urusan kita semua dipermudahkan... Aminn yarabbal alaminn...

8w2d. esok scan baby. semoga bby sihat dlm kandungan lindungi Allah swt. aminn2 yra

5minggu 4 hari 🤰🏻. harap sangat sihat semuanya. 4 tahun menanti ❤️❤️

Moga dipermudahkn segala urusan puan semua yang tengah pregnant 🙏🏽🙏🏽

3 bulan.. X kira pg ptg mlm..sentiasa loya😶 kembang semangkuk tekak nie..