berapa tahun jarak?

Berapa tahun jarak baby yang bersalin czer?

4 Các câu trả lời

Anak pertama saya 3tahun. Anak no.2 7bulan... Masa preggy anak no.2, anak no.1 umur 1tahun lebih macam tu... Sepatutnya ikut dOKtor selang 2 ke 3 tahun macam tuu...

5y trước

Smlm ank cekup,brnikn dri bg taw kk nsib x kena mrh😂😂😅

Sye gap 2 thun++. .dan mrancg sndri ..tp xde rezeki. .2017 bby tgl kn sye time 20w++. Slpas 2 thun br dpt rezeki yg ke 3. .alhamdulillah skng da 34w 2d. .🥰🤗

5y trước

Xpe. .nurse msty okee pnya. Heheh .

Sekurang kurangye 2 thn sis

3 tahun sebaiknya😊

5y trước

pompuan memang mcmtu .. serik kat mulut jer .. tpi nanti dah bertahun. memang akan rindu pengalaman pregnant dan bersalin tu 😊