Scan

Berapa minggu selalunya paling awal untuk nampak janin dalam perut masa scan? 7 minggu ?8 minggu?

16 Các câu trả lời

Saya masa 5weeks scan nmpak kantung sahaja, 9weeks nampak denyut jantung, 12weeks nampak dia dh sempurna sambil menari2 dlm perut.. 😂

Mcm saya paling awl 6 minggu boleh dh nmpak janin + heartbeat tp tu scan melalui vagina la mmg clear nampak....

7 w pun dah nmpk sis....cuma sebelum g scan pastikan pundi kencing penuh senang nk nmpk janin

Saya alhamdulillah 8 week 5 hari dah nampak janin dengan heartbeat....

Rasa macam terlalu awal nk scan janin sis.. Better 16 weeks keats baru scan..

Saya aritu scan baru nampak kantung je. Ni baru nak masuk 6 weeks

6w da nampak bintang blink2... Heartbeat..

Dlm 12 minggu dah blh nmpak baby.

Better tunggu 9 ke 10 minggu sid

Mcm adik saye 10minggu scan