Bleeding

Berapa lama ye kita implantation bleeding ni? Siapa pernah mcm ni? Dah jumpa doctor. Doctor sarankan rehat dan jumpa lagi dalam next 2 weeks.

3 Các câu trả lời

Berbeza untuk setiap org sis. Macam experience saya, saya tak perasan ada implementation bleeding atau tak. Macam tak de.

5y trước

Semoga sis dipermudahkan urusan dan cepat sihat. Aamiin 🤲🏻💕

Tgk badan jga tu sis. Kdg ada yg first trimester sja bleeding. Slps tu memng hilng sndri.

5y trước

Itula. Harap x lama. Saya tau ni normal, cuma panic sikit if bleeding masa pregnant kan.

Cmna dah sis prkmbangan? , sya skrg mnghdapi situasi begini..